fbpx

Asintik Academy

Partners van de Asintik Academy voor een beter aanbod

Leren, kennis vergaren en kennis goed overbrengen doe je nooit alleen. Daarom werken wij samen met diverse partners.

Kennispartners

Je hebt nooit zelf alle kennis in huis. Daarom werken wij op dit gebied samen met kennispartners.

Partner logo rijksuniversiteit Groningen

Sinds 2005 bestaat er een sterke inhoudelijke relatie met de rijksuniversiteit Groningen. Speciaal met de studierichting van industrial engineering and management.

Partner logo Asintik

Asintik is onze kennispartner op het gebied van ketenregie en architectuur. Asintik helpt bedrijven bij hun innovatie strategie en implementatie. Zij richten zich primair op maakbedrijven en machinebouw.

Partner logo SlimMaatwerk

SlimMaatwerk is onze kennispartner op het gebied van Configure to Order en modularisatie. Zij helpen bedrijven om configure to order te implementeren in hun markt, product en supplyketens. Zij bedienen zowel de technische als de bedrijfskundige kant.

Partner logo ketenrekenen

Ketenrekenen is onze kennispartner op het doorrekenen van waardeketens. Ze rekenen scenario’s door van aanpassingen in markten, producten of supplyketens.

Aanbod aanvullende partners

Om onze cursisten beter te bedienen betrekken we ook partners die een aanvullend of beter aanbod hebben dan wij kunnen bieden.

Partner logo scriptiewijzer

Iedereen kan een scriptie schrijven, jij dus ook -alleen soms lukt dat niet alleen. Daarom biedt Scriptiewijzer jou persoonlijke begeleiding tijdens het schrijfproces van een scriptie. 

Tijdens het schrijven van een scriptie, maak jij de stap van student naar professional. Daarom legt Scriptiewijzer de focus niet direct op het eindresultaat, maar op de weg daar naartoe. Tijdens deze weg stimuleer ik jou om je actief en autonoom op te stellen en daarmee de regie te nemen over jouw eigen leerproces. In onze feedbacksessies praten en sparren wij hierover, waardoor jij leert om je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat. Zo zorg jij voor je eigen succes!

Voor de studenten van Asintik Academy geldt een speciale korting!

Check www.scriptiewijzer.nl voor alle info en als je meer wilt weten over wat Scriptiewijzer voor jou kan betekenen, bel dan gerust of mail naar sos@scriptiewijzer.nl.

Partners in belangen behartigers

Sommige partners behartigen de belangen van doelgroepen van ons. Zij en wij werken graag samen om die groepen zo goed mogelijk te bedienen.

Partner logo Lugus

Lugus is de studie vereniging van technische bedrijfskunde aan de universiteit in Groningen. Zij behartigt de belangen van deze opleiding en biedt ondersteunende onderwijs mogelijkheden zoals cursussen van de Asintik Academy.

Partner logo ASCI

ASCI is de studievereniging van de opleiding informatiekunde aan de universiteit in Groningen. Zij behartigt de belangen van deze opleiding en biedt ondersteunende onderwijs mogelijkheden zoals cursussen van de Asintik Academy.