fbpx

Asintik Academy

scriptie schrijven
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 280,00
Begin
of

Academisch schrijven – online begeleiding: 3 sessies

In de cursus ‘Academisch schrijven – online begeleiding‘ krijg je één op één begeleiding bij je scriptie. Je levert vooraf je rapport op dat moment in. In een online meeting krijg je daarop feedback. Minder strikt op de inhoud, daar is je begeleider bij de opleiding voor, maar wel op je aanpak en rapportage. Daarnaast natuurlijk veel tips hoe je proces en scriptie zelf vlot naar een volgend niveau kunt trekken.

Deze online begeleiding bestaat uit drie sessies. Onderdelen die daarbij van belang zijn:

  1. De juiste structuur van je scriptie
  2. Een goede inhoudsopgave
  3. Goede paragrafen schrijven
  4. De start van het schrijfproces
  5. Het vervolg van het schrijfproces
academisch schrijven - online begeleiding

Je krijgt in deze bijeenkomsten veel praktische tips om direct te implementeren. In de volgende meeting gebruiken we jouw resultaat om daar weer op verder te bouwen.

Een zeer nuttige start voor aanvang van deze begeleiding is een ander aanbod in onze collectie: “Cursus academisch schrijven – SLIM methode in 3 stappen“. Hierin leer je hoe je gestructureerd je boodschap kunt overbrengen aan je lezer. Het is een volledige online cursus van een methode ontwikkeld in de academische praktijk.

Qua één op één begeleiding werken we tegenwoordig samen op met Scriptiewijzer. We raden je zeker aan contact met hen op te nemen als je begeleiding zoekt bij het schrijven van je scriptie. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Scriptiewijzer maar als je onze naam noemt heb je ook recht op een speciale korting.