fbpx

LET OP: tijdelijke aanbieding voor jou

Aanbieding Cursus Academisch Schrijven

Als lezer van de tips bij de cursus academisch schrijven heb ik een tijdelijk aanbod voor je. Je kunt nu alles van de cursus leren en oefenen met een mooie korting. Sterker nog, je hebt de video over schrijfstrategie gezien en de tips gelezen. Je vond die dusdanig nuttig om naar deze pagina te komen. Tijd om de volgende stap te zetten en dit in de praktijk in te zetten. Met video’s en oefeningen verbetert en borgt die beter jouw schrijfvaardigheden!

Uren
Minuten
Seconden

25% korting

van €49,99 tijdelijk voor €37,50

Gestructureerd je scriptie schrijven – hoe breng je je boodschap over aan je lezer?

Als onderzoeker of ontwerper denk je eerst aan de inhoud. Wat is die inhoud echter waard als je hem niet goed overdraagt aan je lezer? Daar gaat deze cursus over, zorgen dat je jouw inhoudelijke boodschap zo goed mogelijk overbrengt aan je lezer. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze cursus!

Leerdoelen van de cursus academisch schrijven

 1. Creëer een duidelijke en coherente academische boodschap voor je lezer via een rapport en evalueer een bestaande tekst op zijn coherentie.
 2. Daarvoor moet je de analyse methode ‘boodschap coherentie’ kunnen toepassen
 3. en een coherente rapport structuur kunnen opstellen: een inhoudsopgave en de eerste zinnen van iedere alinea.
 4. Door het kennen en toepassen van de analyse methode

Studenten die je voorgingen benoemden de volgende voordelen:

 • sneller schrijven
 • compacter en betere scriptie, artikel of rapport
 • makkelijker kunnen starten
 • prettiger te lezen voor de lezer

Aan de slag dus om dit zelf ook te doen! En heb je vragen, aarzel niet ze te stellen!

Wat tref je aan in deze cursus?

 1. Directe toegang
 2. Volledige uitleg van de SLIM methode
 3. Volledig online
 4. 14 training video’s
 5. 10 oefeningen
Ontzettend nuttig!
Ontzettend nuttig!
Vincent van Emous
Lees verder
Een nuttige cursus die mijn academische schrijfvaardigheden heeft verbeterd. Helaas heb ik de cursus pas kunnen volgens tijdens mijn laatste afstudeerproject. Ik raad elke student dan ook aan om deze cursus in ieder geval te volgen voorafgaande aan zijn/haar afstudeerproject (bachelor of master) en liever zelfs eerder, zodat je jezelf nog meer kan ontwikkelen op het gebied van academisch schrijven!
Een openbaring voor het schrijven van academische documenten
Een openbaring voor het schrijven van academische documenten
Harry Auke Venema
Lees verder
Als schrijver (met of zonder ervaring) kan het zijn dat je van tevoren misschien twijfelt of deze cursus je nieuwe dingen zal leren. Mijn ervaring (als ervaren scriptieschrijver) is dat dit zeker het geval is! De SLIM methode en andere technieken die worden aangeleerd in deze cursus zijn zeer bruikbaar voor het schrijven van elk soort document. De methode leert je om bewuster bezig te zijn met wat je nu eigenlijk wil zeggen. Wie herkent er niet dat mensen soms wat langdradig van stof kunnen zijn, waardoor je de boodschap niet meer echt begrijpt? Daarom is deze (simpele) methode zo belangrijk om aan te leren! Daarnaast wordt tijdens de cursus op een makkelijke en duidelijke manier uitgelegd wat het idee is. Je hoeft zelf eigenlijk weinig te doen, al zul je naderhand wat oefening kunnen gebruiken om de methode tot in de puntjes te gebruiken! Dikke aanrader!
Ik ben veel efficiënter gaan schrijven
Ik ben veel efficiënter gaan schrijven
Kirsten Niekolaas
Lees verder
Door deze cursus academisch schrijven ben ik veel efficiënter gaan schrijven en zijn mijn verslagen duidelijker en to-the-point geworden.
Ik zou iedereen die kort & bondig wil leren schrijven, deze cursus aanraden!
Ik zou iedereen die kort & bondig wil leren schrijven, deze cursus aanraden!
Anne Peters
Lees verder
Deze cursus heeft mij geleerd duidelijk mijn hoofdboodschap over te brengen. Voor deze cursus, was ik niet bewust bezig met hoe ik mijn boodschap opschreef. Ik dacht vaak; als alles er maar in zit. Daardoor schreef ik lange verslagen. Hierdoor werd het onduidelijk wat belangrijk was. Deze cursus leert je bewuster na te denken over hoe & wat je opschrijft. Hierdoor kan het wel meer moeite kosten om het verslag te schrijven, maar uiteindelijk wordt het veel korter & bondiger! Daardoor zul je minder hoeven uit te leggen of verbeteren. Na de cursus, moet je nog wel oefenen om je de methode eigen te maken. Ik zie mijn verslagen stapje voor stapje duidelijker worden (en krijg dit ook terug van de lezers!). Ik zou iedereen die kort & bondig wil leren schrijven, deze cursus aanraden!
Previous
Next