fbpx

Schrijf met plezier de scriptie waar je trots op bent!

Wat krijg je met deze online training:

  • Een beter scriptie resultaat door toepassing van de SLIM methode
  • Leren waar, wanneer en zo vaak je wil dankzij de directe 24/7 online toegang
  • Direct sneller en beter je scriptie schrijven met 14 instructie video’s
  • Makkelijk en duidelijk je boodschap aan je lezer over brengen met 10 oefeningen in deze training
  • Veel besparing in de schrijftijd van je scriptie met maar weinig tijdsinvestering in de training. 

Het is een kwestie van weten hoe je moet schrijven

Leer de SLIM methode en pas hem toe op je scriptie. Daarmee krijg je vlot meer controle over je scriptie schrijfproces. Uit eigen ervaring weet ik dat het resultaat ook voor je lezers en dus ook je begeleider veel prettiger is. Dat zul je merken in de feedback die je krijgt.

Deze cursus is gebaseerd op de SLIM schrijfmethode die ik al mijn studenten leer en met ze oefen.

Gebruik de SLIM methode en wordt trots op je scriptie!

De SLIM methode zorgt dat je efficient schrijft, gericht op je boodschap aan de lezer

Als je net start met schrijven, ben je waarschijnlijk grondig de context aan het beschrijven. Wat is de achtergrond van de casus, bij welke organisatie, welke zaken doen er allemaal toe. Net zo een goede start als jij met je project maakte. Eerst goed verdiepen in waar het project zich afspeelt en waar het over gaat.

Je wilt dat je lezer het goed begrijpt natuurlijk.

Als je al wat verder bent in het schrijfproces focus je weer op nieuwe inhoud. Je hebt al feedback gehad en die kan voelen als een ‘terug bij af’. Bovendien moet je de oude en nieuwe elementen weer goed op elkaar aan laten sluiten.

 

 

Meer dan 100 studenten gingen je al voor

Ontzettend nuttig!
Ontzettend nuttig!
Vincent van Emous
Lees verder
Een nuttige cursus die mijn academische schrijfvaardigheden heeft verbeterd. Helaas heb ik de cursus pas kunnen volgens tijdens mijn laatste afstudeerproject. Ik raad elke student dan ook aan om deze cursus in ieder geval te volgen voorafgaande aan zijn/haar afstudeerproject (bachelor of master) en liever zelfs eerder, zodat je jezelf nog meer kan ontwikkelen op het gebied van academisch schrijven!
Een openbaring voor het schrijven van academische documenten
Een openbaring voor het schrijven van academische documenten
Harry Auke Venema
Lees verder
Als schrijver (met of zonder ervaring) kan het zijn dat je van tevoren misschien twijfelt of deze cursus je nieuwe dingen zal leren. Mijn ervaring (als ervaren scriptieschrijver) is dat dit zeker het geval is! De SLIM methode en andere technieken die worden aangeleerd in deze cursus zijn zeer bruikbaar voor het schrijven van elk soort document. De methode leert je om bewuster bezig te zijn met wat je nu eigenlijk wil zeggen. Wie herkent er niet dat mensen soms wat langdradig van stof kunnen zijn, waardoor je de boodschap niet meer echt begrijpt? Daarom is deze (simpele) methode zo belangrijk om aan te leren! Daarnaast wordt tijdens de cursus op een makkelijke en duidelijke manier uitgelegd wat het idee is. Je hoeft zelf eigenlijk weinig te doen, al zul je naderhand wat oefening kunnen gebruiken om de methode tot in de puntjes te gebruiken! Dikke aanrader!
Ik ben veel efficiënter gaan schrijven
Ik ben veel efficiënter gaan schrijven
Kirsten Niekolaas
Lees verder
Door deze cursus academisch schrijven ben ik veel efficiënter gaan schrijven en zijn mijn verslagen duidelijker en to-the-point geworden.
Ik zou iedereen die kort & bondig wil leren schrijven, deze cursus aanraden!
Ik zou iedereen die kort & bondig wil leren schrijven, deze cursus aanraden!
Anne Peters
Lees verder
Deze cursus heeft mij geleerd duidelijk mijn hoofdboodschap over te brengen. Voor deze cursus, was ik niet bewust bezig met hoe ik mijn boodschap opschreef. Ik dacht vaak; als alles er maar in zit. Daardoor schreef ik lange verslagen. Hierdoor werd het onduidelijk wat belangrijk was. Deze cursus leert je bewuster na te denken over hoe & wat je opschrijft. Hierdoor kan het wel meer moeite kosten om het verslag te schrijven, maar uiteindelijk wordt het veel korter & bondiger! Daardoor zul je minder hoeven uit te leggen of verbeteren. Na de cursus, moet je nog wel oefenen om je de methode eigen te maken. Ik zie mijn verslagen stapje voor stapje duidelijker worden (en krijg dit ook terug van de lezers!). Ik zou iedereen die kort & bondig wil leren schrijven, deze cursus aanraden!
Previous
Next

Je kunt nu starten: